Missha Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream nawilżający krem-żel do twarzy 70ml
Symbol:
Dostępność:
produkt dostępny w naszym magazynie!
6
szt.
Cena:85.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
85
szt.
Masz pytania? Zadzwoń: +48 504504875
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Darmowa dostawa od 159 zł lub:
9.99
Odbiór w salonie sprzedaży Łódź - ul. Mała 80
ORLEN Paczka9.99
InPost Paczkomaty 24/713.99
UPS Kurier15.99
InPost Kurier16.99
InPost Kurier płatność przy odbiorze24.99
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
Kod kreskowy:
EAN:
8809747928705
Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream to zaawansowany żel-krem nawilżający, który przywraca skórze komfort, świeżość i promienny wygląd. Jego formuła oparta jest na unikalnym połączeniu aż 10 rodzajów kwasu hialuronowego, 10-Expert Hyalron Complex™, które działają warstwowo, nawilżając skórę od powierzchni aż po głębsze jej partie. Dzięki temu cera staje się bardziej elastyczna, gładka i pełna blasku, a na powierzchni powstaje ochronny film zapobiegający utracie wody.
Lekka, żelowa konsystencja sprawia, że produkt szybko się wchłania i nie obciąża skóry, pozostawiając uczucie nawilżenia i świeżości przez cały dzień. Idealny dla cery suchej, odwodnionej i wrażliwej.
Kluczowe składniki aktywne: • Hyaluron Complex™ (10 rodzajów kwasu hialuronowego) - intensywnie nawilża, ujędrnia i poprawia elastyczność skóry.
• Niacynamid - rozjaśnia przebarwienia, wspiera syntezę kolagenu, działa przeciwzapalnie i wzmacnia barierę skóry.
• Masło shea - odżywia i regeneruje, bogate w witaminy A, E i F, skutecznie zmiękcza skórę.
• Glukozyd ksylitylu - pomaga zatrzymać wilgoć, chroni przed odwodnieniem i wspiera barierę ochronną.
• Ceramid NP - wzmacnia barierę lipidową skóry, poprawia jej elastyczność i wygładza.
• Olej z nasion makadamii - regeneruje, odżywia i nawilża, dostarczając kwasów tłuszczowych niezbędnych dla skóry
• Betaina - koi, intensywnie nawilża i chroni przed przesuszeniem.
Sposób użycia: Weź odpowiednią ilość kremu, delikatnie rozprowadź go po powierzchni skóry, wklep lub pozostaw do wchłonięcia.